Projekt skierowany jest do producentów żywności i kosmetyków, którzy swoją działalność prowadzą na terenie województwa lubelskiego i ościennych.
W ramach projektu przewidziane są wykłady (częściowo w formie zdalnej) i warsztaty (tylko w formie stacjonarnej na naszym Wydziale) w trybie weekendowym.
Udział w projekcie jest bezpłatny.
Strona internetowa projektu: https://tradycja-nauka2023.up.lublin.pl/
Facebook Wydziału https://www.facebook.com/WNoZiBUPwL/
Formularz rejestracji: https://forms.office.com/e/vTL6g4Xg9j
Opis do plakatuZapraszamy do udziału w projekcie:
„Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę” przeznaczonym dla producentów żywności i kosmetyków z województwa lubelskiego i ościennych
Projekt dofinansowany przez Ministerstwo Edukacji i Nauki w ramach programu „Społeczna odpowiedzialność nauki II” Umowa nr POPUL/SP/0171/2023/01 z dnia 05.07.2023 r.
Więcej informacji oraz możliwość zgłoszenia na stronie internetowej projektu: https://tradycja-nauka2023.up.lublin.pl/
Kierownik projektu: dr inż. Monika Michalak-Majewska (e-mail: monika.michalak@up.lublin.pl)